Gratis juridische bijstand & advies

Letselschade Assen

Letselschade Assen? Assen is onze uitvalsbasis en we weten dan ook precies hoe de bal rolt in het Drentse. Met de unieke service en garantie die we al jaren bieden vanuit Assen, weet u als slachtoffer van letsel dat u gratis en betrouwbaar wordt bijgestaan in de afwikkeling van uw letselschadeclaims. Fidelis werkt in heel Nederland en dus ook in Assen met de volgende uitgangspunten in onze dienstverlening:

  • Gratis
  • Adequaat
  • Snel
  • Transparant

Omdat wij de kosten van onze dienstverlening niet in mindering hoeven te brengen op uw schadeloosstelling, blijft uw vergoeding volledig bij u in Assen. Fidelis declareert haar kosten bij de aansprakelijke partij. Transparant en open.

Letselschade Assen en de rest van Drenthe, Fidelis staat altijd voor u klaar

Onze huisadvocaat staat altijd klaar om u te ondersteunen bij eventuele juridische processen die u moet voeren om uw recht op schadevergoeding te halen. Onze advocaat heeft jarenlange ervaring in de letselschade-branche en zijn sporen verdiend bij een grote verzekeraar in letselschade. In Assen hebben we een naam hoog te houden als het gaat om een correcte, snelle en eerlijke manier van afhandeling van letselschade. Bij Fidelis stellen we de mens achter de ontstane schade centraal daarom praten wij niet over dossiers maar liever over bijvoorbeeld mevrouw van Dijk. Fidelis Letselschade uit Assen is uw betrouwbare partij voor de zorgeloze afhandeling van uw letselschade want Fidelis klaart de lucht, ook in Assen.

Fidelis Letselschade Assen haalt alles voor u uit de kast

Wij willen het verschil maken en dat doen we dan ook. Fidelis staat bekend om haar persoonlijke benadering en aanpak. Wij helpen mensen en zijn niet alleen gefocust op kille dossiers. Met onze realistische kijk op letselschade weet u snel waar u aan toe bent, zonder valse beloftes. De dienstverlening van Fidelis is altijd gratis en de kosten die wij maken komen nooit ten laste van uw schadevergoeding. Fidelis letselschade klaart de lucht.

Vertel je verhaal via Whatsapp