Gratis juridische bijstand & advies

Letselschade berekenen

Als u door toedoen van een ander letsel oploopt, spreken we van letselschade. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen lichamelijk en/of geestelijk letsel dat u heeft opgelopen. Beide vormen van letselschade kunnen in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet er een schadeclaim worden ingediend. Voor een schadeclaim moet u eerst uw letselschade berekenen. Uw letselschade berekenen doet u eenvoudig met de letselschadetest. De letselschadetest kan u hiermee verder helpen door de onderstaande stappen door te nemen en in te vullen.

Fidelis Letselschade helpt ook werkgevers, kosteloos bij het claimen van loonschade, als een werknemer een ongeval heeft gehad. Hier vindt u meer informatie over loonschade.

Fidelis letselschade behandeld geen letselschadezaken waarbij er sprake is van mishandeling. Hieronder vallen alle zaken waar opzettelijk pijn of lichamelijk letsel is toegebracht.

Direct schadevergoeding Letselschade berekenen

 

toelichting berekening

  • Waarom vragen wij uw gegevens?
    De letselschadeberekening biedt een indicatie van uw schadevergoeding. Onze letselschade-experts beoordelen uw letselzaak aan de hand van de door u ingevulde gegevens. Dit is geheel vrijblijvend!
  • Contact opnemen is altijd vrijblijvend!
    Omdat elke letselzaak anders is, bespreken wij graag uw specifieke ongeval. Wij nemen de tijd om uw verhaal aan te horen en beoordelen vervolgens het recht op een schadevergoeding.
  • Wordt u al geholpen?
    Bent u niet geheel tevreden of twijfelt u over uw huidige belangenbehartiger? Onze letselschade-experts komen graag met u in contact om uw letselzaak te bespreken.

Wilt u liever uw verhaal doen over de telefoon? We staan u graag te woord via 0592 – 76 91 37

Vertel je verhaal via Whatsapp