Gratis juridische bijstand & advies

Over Fidelis

Fidelis Letselschade is een letselschadebureau met een ervaren team. Bij alle soorten ongelukken en ongevallen zorgen wij ervoor dat onze cliënten met zo min mogelijk gedoe de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

Onze hulp is in alle gevallen gratis. Een persoonlijke en respectvolle behandeling staat bij ons hoog in het vaandel, voor onze cliënten gaan wij door het vuur.

Dus heeft u een ongeluk gehad en wilt u daar de schadevergoeding voor krijgen waarop u recht heeft? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Professioneel medisch- en juridisch advies

Medisch advies
Fidelis werkt samen met een medisch adviesbureau. Dit medisch adviesbureau onderscheidt zich van andere medisch adviseurs, waarmee belangenbehartigers doorgaans samenwerken. Vaak is dit een medisch adviseur, een basisarts, die beoordelingen doet voor meerdere medische disciplines (neurologie, orthopedie, chirurgie etc.). Het medisch adviesbureau dat samenwerkt met Fidelis beschikt over verschillende medisch adviseurs, allen met hun eigen specialisme. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat een neurologisch of orthopedisch letsel wordt beoordeeld door respectievelijk een neuroloog of orthopeed. Voor ieder letsel dus de beoordeling door de juiste medische discipline. Specifiek voor gebitsletsel is er een tandheelkundig adviseur beschikbaar.

Juridisch advies
Voor wat betreft juridische of processuele adviezen maar ook voor het voeren van (deelgeschil) procedures, mochten deze in uw dossier nodig zijn, heeft Fidelis een huisadvocaat beschikbaar. Deze heeft zijn sporen ruim verdiend in het verzekeringswezen en op het gebied van letselschade. De advocaat kan juist het laatste zetje geven om een verzekeraar te bewegen de aansprakelijkheid te aanvaarden dan wel een schadevergoeding toe te kennen.

Fidelis Letselschade gaat verder dan rechtsbijstand. Bij ons bent u geen nummer maar staat u centraal. Het gaat er uiteindelijk om dat u zo zorgeloos mogelijk krijgt waar u recht op hebt, zodat u zich volledig kan richten op uw herstel….Zorgeloos je recht bij letsel.

De naam ‘Fidelis’ 

De letterlijke vertaling van Fidelis vanuit het Latijn betekent “trouw, eerlijk”. Met een heel klein beetje fantasie kan uit Fidelis het woord fideel worden herleid. De betekenis van fideel is aardig, eerlijk, hartelijk, oprecht, onbreekbaar, goedmoedig en betrouwbaar. Dit zijn onder meer kernwaarden waar Fidelis Letselschade voor staat. Een belangrijke gedachtegoed in het schaderegelingsproces dat door Fidelis wordt aangehouden is: zacht op de relatie, hard op de inhoud.

Overal in Nederland

Fidelis kan u helpen in heel Nederland, op onderstaande kaart staan voorbeelden.

Vertel je verhaal via Whatsapp