Gratis juridische bijstand & advies

Letselschade Enschede

Een onoplettende buschauffeur of een glazenwasser die z’n gereedschap laat vallen, ook in Enschede ontstaat letselschade vaak op de meest onverwachte momenten. Fidelis Letselschade heeft in Enschede al voor veel cliënten de letselschade succesvol weten te verhalen op de verzekeraar van de tegenpartij. Fidelis Letselschade werkt ook voor haar cliënten in Enschede volgens de volgende richtlijnen:

  • Gratis
  • Adequaat
  • Snel
  • Transparant

U heeft als slachtoffer namelijk geen enkel belang bij een langdurig slepende afhandeling van uw letselschade. Fidelis Letselschade erkent dit als geen ander en weet vaak al in een vroeg stadium een voorschot op de door u geleden schade aan u uit te laten keren. Als u contact met ons opneemt kunnen we na een intake op korte termijn een afspraak met u maken om langs te komen in Enschede op een plek die u het best uitkomt.

In Enschede en de rest van Twente, Fidelis staat altijd voor u klaar

Fidelis werkt samen met een medisch advies bureau dat zich onderscheidt van andere bureaus in de markt. Voor onze cliënten staat een compleet team klaar waarin artsen met verschillende specialisaties op zeer professionele wijze de omvang en impact van uw letselschade kunnen beoordelen. Onze cliënten staan namelijk altijd centraal in onze dienstverlening, van de intake tot de definitieve afwikkeling. Fidelis klaart de lucht in Enschede en daar zijn we niet alleen trots op maar daar doen we ook echt alles voor.

Fidelis Letselschade haalt in Enschede alles voor u uit de kast

Wij willen het verschil maken en dat doen we dan ook. Fidelis staat bekend om haar persoonlijke benadering en aanpak. Wij helpen mensen en zijn niet alleen gefocust op kille dossiers. Met onze realistische kijk op letselschade weet u snel waar u aan toe bent, zonder valse beloftes. De dienstverlening van Fidelis is altijd gratis en de kosten die wij maken komen nooit ten laste van uw schadevergoeding. Fidelis letselschade klaart de lucht.

Vertel je verhaal via Whatsapp