Gratis juridische bijstand & advies

Letselschade Rotterdam

Letselschade Rotterdam en omgeving? Met de ervaring die Fidelis letselschade de laatste jaren heeft opgedaan in Rotterdam en omgeving, kunnen we u een full service afhandeling van uw letselschadeclaim bieden. Fidelis is voor u 100% gratis en de kosten die wij moeten maken declareren we bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. In Rotterdam zit namelijk, net als in de rest van Nederland, een letselschade in een erg klein hoekje. Fidelis Letselschade staat u gratis bij tijdens het volledige traject van de afwikkeling en gebruikt daarbij de volgende vuistregels:

  • Gratis
  • Adequaat
  • Snel
  • Transparant

Geen verrassingen achteraf dus, omdat niemand daar van houdt. Fidelis Letselschade Rotterdam is al geruime tijd actief in het succesvol afronden van letselschadezaken en wij komen dan ook graag naar u toe om uw zaak te inventariseren. Kosteloos en adequaat.

Letselschade Rotterdam en omgeving? Fidelis staat altijd klaar

Voor onze cliënten in Rotterdam en omgeving, maar uiteraard ook in de rest van Nederland, heeft Fidelis Letselschade een compleet team van specialisten klaar staan om uw letselschade zo succesvol en optimaal mogelijk te kunnen verhalen op de aansprakelijke partij. Van een zeer capabel medisch adviesbureau met meerdere specialisten tot een huisadvocaat met jarenlange ervaring in de juridische aspecten van iedere letselschadeclaim. Fidelis Letselschade neemt u alle zorgen uit handen, dat begint al bij de intake. Wij zijn duidelijk, eerlijk en snel om u te vertellen of uw claim kans van slagen heeft. Is er een reële kans, dan komen we gratis bij uw langs in Rotterdam om de zaak door te spreken.

Fidelis Letselschade Rotterdam haalt alles voor u uit de kast

Wij willen het verschil maken en dat doen we dan ook. Fidelis staat bekend om haar persoonlijke benadering en aanpak. Wij helpen mensen en zijn niet alleen gefocust op kille dossiers. Met onze realistische kijk op letselschade weet u snel waar u aan toe bent, zonder valse beloftes. De dienstverlening van Fidelis is altijd gratis en de kosten die wij maken komen nooit ten laste van uw schadevergoeding. Letselschade Rotterdam en omgeving? Fidelis letselschade klaart de lucht.

Vertel je verhaal via Whatsapp