Gratis juridische bijstand & advies

Letselschade Utrecht

Letselschade Utrecht en omgeving? Na een ongeval met letsel heeft u vaak al meer dan genoeg aan uw hoofd. Bij Fidelis Letselschade begrijpen we dat. Daarom hebben we onze dienstverlening volledig ingericht om u al uw zorgen uit handen te nemen. Ook in Utrecht heeft Fidelis in het verleden al menige zaak succesvol en naar volle tevredenheid afgewikkeld:

  • Gratis
  • Adequaat
  • Snel
  • Transparant

Met deze principes weet u altijd precies waar u aan toe bent, van het eerste gesprek tot de laatste afwikkeling bij u thuis in Utrecht.

Na een gratis en vrijblijvend intake gesprek, kan Fidelis Letselschade Utrecht u snel vertellen of uw zaak kans van slagen heeft. Ook als de aansprakelijkheid al is vastgesteld, is Fidelis de partij die uw letselschade snel zal verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Vaak kunnen we zelfs een voorschot op de geleden schade voor u zeker stellen.

Letselschade Utrecht? Fidelis Letselschade komt bij u langs

Ook in Utrecht heeft Fidelis Letselschade de lucht al meerdere malen voor cliënten geklaard. Wij komen na de intake bij u langs in Utrecht of op een andere plek waar u ons wenst te ontvangen en nemen de zaak met u door. Fidelis letselschade neemt vervolgens de volledige afhandeling van de letselschadezaak op haar schouders en blijft u op de hoogte houden van de afwikkeling. Letselschade is al vervelend genoeg, daarom zijn wij het als onze dure plicht om u op dat vlak alle zorgen over de afwikkeling gratis uit handen te nemen. Uiteraard zonder de transparantie van onze dienstverlening uit het oog te verliezen.

Fidelis Letselschade haalt in Utrecht alles voor u uit de kast

Wij willen het verschil maken en dat doen we dan ook. Fidelis staat bekend om haar persoonlijke benadering en aanpak. Wij helpen mensen en zijn niet alleen gefocust op kille dossiers. Met onze realistische kijk op letselschade weet u snel waar u aan toe bent, zonder valse beloftes. De dienstverlening van Fidelis is altijd gratis en de kosten die wij maken komen nooit ten laste van uw schadevergoeding. Fidelis letselschade klaart de lucht.

Vertel je verhaal via Whatsapp