Gratis juridische bijstand & advies

Dwarslaesie

Heeft u of een bekende bij een ongeluk een dwarslaesie opgelopen? Wij helpen om een rechtvaardige schadevergoeding te regelen. Al onze hulp is helemaal gratis. Neem vandaag nog contact met ons op en wij helpen u te krijgen waar u recht op heeft.

Onze hulp bij een dwarslaesie

Op basis van een telefonisch intakegesprek beoordeelt Fidelis of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Onze expert komt waar dan ook in Nederland bij u langs om u en uw zaak te leren kennen. Wij brengen uw schade in kaart en daarna proberen we zo snel mogelijk een schadevergoeding te laten uitbetalen.

Dwarslaesie en letselschade

Een dwarslaesie heeft grote gevolgen voor uw leven. Die gevolgen zijn afhankelijk van de ernst van de verlamming en de lichaamsdelen die (gedeeltelijk) niet meer werken. Veel voorkomende gevolgen zijn niet meer (goed) kunnen werken, moeten stoppen met een opleiding en het niet meer kunnen beoefenen van hobby’s. Ook uitgebreide medische zorg en hulp in het huishouden is vaak nodig.  Alle gevolgen van het ongeluk moeten vergoed worden door de verzekeraar van de persoon die aansprakelijk is. De vergoeding van al die zaken kunnen wij voor u regelen.

Neemt u gerust contact met ons op om te kijken waarmee wij kunnen helpen.

Wanneer helpen wij?

Bij allerlei soorten ongelukken kunnen wij helpen een schadevergoeding te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of een medische fout. Kijk voor meer voorbeelden van ongevallen op onze ongevallenpagina.

Wat is een dwarslaesie?

Bij een dwarslaesie zijn de zenuwen in het ruggenmerg dusdanig beschadigd dat er (gedeeltelijke) verlamming optreedt. Er bestaan grofweg twee vormen van een dwarslaesie. Bij een complete dwarslaesie zijn de zenuwen doormidden, wat niet te genezen is. Een incomplete dwarslaesie betekent dat de zenuwen niet helemaal doormidden of enigszins beschadigd zijn. Dit kan herstellen, maar de kans op blijvend letsel is groot. In beide gevallen verandert er een hoop in uw leven. Denk aan gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt raken, revalidatie en aanpassingen in uw woon- en leefomgeving. Alle nadelige gevolgen van het ongeluk moeten vergoed worden. Hierbij helpen wij.

De expert van Fidelis heeft in zijn 25 jaar ervaring in veel gevallen van een dwarslaesie na een ongeluk een schadevergoeding weten te regelen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis hulp bij het regelen van een schadevergoeding.

Vertel je verhaal via Whatsapp