Gratis juridische bijstand & advies

Hondenbeet

Gebeten door een hond? Heeft u daar verwondingen aan overgehouden of heeft u angst voor honden gekregen? Wij helpen u gratis een schadevergoeding te krijgen voor een hondenbeet. In onze 25 jaar ervaring heeft Fidelis Letselschade veel mensen met een hondenbeet geholpen.

Neem voor gratis hulp en advies contact met ons op.

Wanneer hulp bij hondenbeet?

Volgens de wet is een eigenaar van een dier in de meeste gevallen verantwoordelijk voor hoe het dier zich gedraagt. Voor een hondenbeet geldt dus dat de eigenaar of zijn verzekeraar aansprakelijk kan worden gesteld. Daar komt ook de schadevergoeding vandaan.

Wilt u gratis advies over een hondenbeet? Neem dan contact met ons op.

Schadevergoeding hondenbeet

De gevolgen van een hondenbeet kunnen groot zijn. Meest zichtbaar is de bijtwond. Hoe ernstiger de wond, hoe meer gevolgen er meestal aan zitten. Het kan zijn dat u vanwege een beet in een arm of been minder goed kunt werken of dagen vrij hebt moeten nemen. Waarschijnlijk heeft u ook een tetanusprik gehad. Vaak zien we dat mensen die zijn gebeten angstig worden voor honden. Kledingschade komt ook vaak voor. Al deze zaken moeten vergoed worden. Die schadevergoeding regelen wij helemaal gratis voor u.

Neem vandaag nog contact met Fidelis Letselschade op voor gratis hulp en advies.

Wat wij doen

Zodra u contact met ons heeft gezocht geven wij u direct advies en informatie over onze hulp. We plannen samen met u een afspraak om op bezoek te komen. Onze expert komt overal in Nederland bij u langs. Tijdens dit gesprek kan onze expert een goed beeld krijgen van het ongeluk en uw schade. Fidelis bepaalt daarna samen met u hoe hoog uw schadevergoeding moet zijn en regelt vervolgens dat u die van de verzekeraar of hondenbezitter krijgt.

Bel of e-mail vandaag nog voor gratis hulp bij letselschade

Meer informatie over ons

Vertel je verhaal via Whatsapp