Gratis juridische bijstand & advies

Brandwonden

Heeft u brandwonden opgelopen? Daar kunt u een schadevergoeding voor krijgen. Wij regelen gratis dat al uw schade op eerlijke wijze vergoed wordt. Persoonlijk contact en veel begrip voor de slachtoffers van brandwonden staan hoog bij ons in het vaandel. Heeft u een vraag of wilt u ons inschakelen? Neem dan gerust contact met op ons.

Wanneer helpen wij?

Heeft u brandwonden opgelopen bij een ongeluk of ongeval? Dan komen wij in actie. Samen met u kijken we wie er aansprakelijk is voor uw brandwonden. Wij helpen u naar een eerlijke schadevergoeding bij brandwonden die u heeft opgelopen in onder meer de volgende situaties:

  • Verkeersongeluk
  • Bedrijfsongeval of arbeidsongeval
  • Ongeluk in of bij uw eigen woning
  • Ongeluk in of bij de woning van iemand anders
  • Ongeluk door een gebrekkig product
  • Ongeluk tijdens het werk
  • Ongeluk in een winkel, op straat of een andere plek

Letselschade Brandwonden

Brandwonden kunnen een enorme impact op uw leven achterlaten. Afhankelijk van de ernst van de brandwond en het lichaamsdeel dat verbrand is, kunnen de gevolgen van brandwonden tot lang na het ongeval effect hebben op uw leven. Naast fysieke moeilijkheden kunnen brandwonden ook leiden tot psychische problemen, angst en schaamte.

Is iemand anders aansprakelijk voor uw brandwonden? Dan zorgen wij dat u de schadevergoeding krijgt die u verdient. Op basis van een telefonisch intakegesprek beoordeelt Fidelis of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Fidelis komt waar dan ook in Nederland bij u langs om u en uw zaak te leren kennen. Wij brengen uw schade in kaart en daarna probeert we zo snel mogelijk een voorschot te regelen en uiteindelijk de schadevergoeding te laten uitbetalen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw schadevergoeding regelen!

Vertel je verhaal via Whatsapp