Gratis juridische bijstand & advies

Whiplash

Ongeluk gehad en een whiplash opgelopen? Heeft u aan dat ongeluk veel nekpijn, rugpijn of schouderpijn overgehouden? Wij zorgen ervoor dat u daar een eerlijke schadevergoeding voor krijgt. Een whiplash komt vaak voor na een auto-ongeluk en wij hebben al veel mensen aan een schadevergoeding geholpen. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen hoe wij u helemaal gratis kunnen helpen.

Wat is een whiplash?

Een whiplash ontstaat meestal tijdens een auto-ongeluk waarbij je van achteren wordt aangereden. Het hoofd en de nek klappen naar voren, waardoor de nekspieren verrekken en zenuwen in de war raken. Bij een whiplash heb je vaak last van nekpijn, rugpijn en/of schouderpijn. Die pijnen zijn aan de buitenkant niet zichtbaar, maar kunnen zowel lichamelijk als geestelijk een enorme impact op uw leven hebben.

Wat zijn de gevolgen?

De gevolgen van letselschade door een whiplash kunnen uiteenlopen en ingrijpend zijn. Het kan zijn dat u niet meer in staat bent om te werken of om naar school te gaan. Dit kan betekenen dat u minder inkomen krijgt, baankansen verliest of studievertraging oploopt. Dat alles kan uiteindelijk leiden tot grote financiële gevolgen.

Veel mensen die een whiplash oplopen, krijgen moeite met het huishouden en het onderhoud van tuin en huis. Familieleden, vrienden of huishoudsters moeten misschien wel taken overnemen. Naast dat het vervelend is, kost dat ook vaak geld. Kosten die vergoed moeten worden. Om een indicatie van jouw letselschade te krijgen kan je je letselschade berekenen.

Wat doen wij?

Als u contact met ons opneemt, kunt u ons vertellen wat er precies is gebeurd. Wij vertellen u wat wij kunnen doen om u te helpen een schadevergoeding te krijgen. Al onze hulp is trouwens helemaal gratis. Onze expert komt bij u op bezoek en samen praten we over de gevolgen van het ongeluk. Daarna gaan wij de schadevergoeding voor u regelen.

Fidelis heeft ruim 25 jaar ervaring met regelen van een schadevergoeding voor mensen met een whiplash en nekpijn en wij zullen er alles aan doen om dat ook voor u te krijgen. 

 

Fidelis klaart voor u de lucht

 

 

Vertel je verhaal via Whatsapp