Gratis juridische bijstand & advies

ZZP en letselschade

Heeft u als ZZP-er een ongeval gehad? Dan brengt dat meer onzekerheid dan voor iemand in loondienst die hetzelfde is overkomen. Want hoe zorgt u ervoor dat u toch voldoende inkomsten behoudt? Fidelis Letselschade is gespecialiseerd in het behandelen van de letselschadezaken van ZZP-ers. Wij zorgen er helemaal gratis voor dat ook u als zelfstandige de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft, inclusief vergoeding voor uw verlies aan potentiële inkomsten.

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wanneer als ZZP-er bij ons terecht?

Bij allerlei soorten ongelukken kunt u als ZZP-er bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of een medische fout.

Voor meer voorbeelden van ongelukken kunt u terecht op onze ongevallenpagina.

Hoe werkt het?

Zodra u contact met Fidelis opneemt, maakt onze expert kennis met u en uw zaak. Onze expert zal u op een voor u geschikt moment en door u gewenste locatie binnen Nederland bezoeken voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dat gesprek zal de expert zich een beeld vormen van het u overkomen letsel en de schade. Hierna zal Fidelis in overleg treden met de verzekeringsmaatschappij van uw tegenpartij om de zaak te regelen.

De verzekeraar dient te erkennen dat hun verzekerde aansprakelijk is voor het ontstaan van het u overkomen ongeval en de daaruit voortvloeiende schade. Zodra de aansprakelijkheid rond is, zal onze expert een berekening maken van de hoogte van de schade en deze, na overleg met u, voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij en voor u een schadevergoeding te regelen.

Indien het letsel op dat moment nog niet geheel genezen is, zal dit zijn in de vorm van een voorschotbetaling. Als het letsel volledig dan wel voldoende is hersteld zal Fidelis in overleg met u de omvang van de uiteindelijke schadevergoeding bepalen en proberen hierover met de verzekeraar overeenstemming te bereiken. Aan al onze diensten zijn voor u in het geheel geen kosten verbonden. Onze diensten zijn voor onze cliënten altijd volledig gratis.

Bel of mail ons vandaag nog voor een persoonlijke regeling van uw schade.

Vertel je verhaal via Whatsapp