Gratis juridische bijstand & advies

Medische fout

Letselschade bij een medische fout? Heeft u hulp nodig? Wij helpen gratis bij het regelen van een schadevergoeding. In onze 25 jaar lange ervaring hebben wij veel mensen geholpen bij het krijgen van de schadevergoeding na medische missers.

Bel of e-mail ons gerust voor gratis juridische hulp.

Wat is een medische fout?

Bij een medische fout is er door een dokter, verpleger of arts een fout gemaakt die vervelende gevolgen oplevert. De werkgever van de arts, vaak een ziekenhuis of kliniek, of de arts zelf kan daarvoor aansprakelijk worden gehouden. Het kan erg lastig zijn om te bewijzen dat er medische missers zijn gemaakt. Met behulp van onze medisch adviseur kunnen wij daar voor u achter komen.
Onze adviseur kan ook het onderscheid maken tussen een medische fout en een complicatie. Een belangrijk verschil, want bij een complicatie kan de arts niet verantwoordelijk worden gehouden. Bij een medische fout kan dat echter wel en het is zeker de moeite waard om dat door ons te laten uitzoeken.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor juridisch advies en hulp.

Wat doen wij voor u?

Nadat u met ons contact heeft gehad, maken we een afspraak om precies te bespreken wat er is gebeurd. Wij schakelen onze medisch adviseur in, die onderscheid kan maken tussen medische missers en complicaties. Gegarandeerd krijgt u het antwoord van onze adviseur te horen. Is er inderdaad sprake van een fout, dan komt een ervaren expert bij u langs. Thuis, op het werk, waar u maar wil. Samen met u kijken we hoeveel schade u heeft opgelopen door de medische fout. De precieze schade brengen we in kaart en aan de hand daarvan kunnen we met de verzekeraar van het ziekenhuis of de kliniek de schadevergoeding regelen.

Het begint allemaal met uw contact. Bel of mail ons voor een persoonlijk advies.

 

Vertel je verhaal via Whatsapp