Gratis juridische bijstand & advies

Verkeersongeval

Verkeersongeval gehad? Letselschade opgelopen? Wij zorgen gratis voor een schadevergoeding. Daar heeft u na een verkeersongeval gewoon recht op. Verkeersongevallen bestaan in vele soorten en maten. Hieronder een overzicht.

Direct schadevergoeding berekenen

 

Auto-ongeluk

Bij een auto-ongeluk heb je al snel recht op een schadevergoeding. Standaard geldt: de schuldige betaalt de schadevergoeding. U heeft het recht om voor alle nadelige gevolgen van het auto-ongeluk een schadevergoeding te krijgen.
Lees meer over auto-ongelukken of neem contact op.

Fietsongeval

Een fietsongeval gehad? Wij regelen voor u een schadevergoeding. Of u nu een ongeval hebt gehad met een auto, scooter, fietser of op een andere manier. Wist u dat de letselschade van een fietser altijd voor in ieder geval de helft vergoed moet worden als het ongeval door een motorvoertuig is veroorzaakt?
Lees meer over fietsongevallen of neem contact op.

Voetganger

Als voetganger een ongeluk gehad? Schakel ons in voor een gratis schadevergoeding. Wij helpen bij alle soorten ongelukken die u als voetganger kunnen overkomen. Wist u dat bij een aanrijding door een motorvoertuig altijd de helft van uw schade moet worden vergoed?
Lees meer over ongevallen met voetgangers of neem contact op.

Scooterongeluk

Bij een scooterongeluk heb je vaak recht op een schadevergoeding. Schakel ons in en wij zoeken voor u uit wie schuld heeft aan het ongeval en hoeveel geld u krijgt. Bent u aangereden door een auto of een ander motorvoertuig terwijl u zich aan alle regels hield? Dan is de kans groot dat u alle schade vergoed krijgt.
Lees meer over scooterongelukken of neem contact op.

Treinongeluk

Er zijn verschillende manier waarop u letsel kunt oplopen bij een treinongeluk. Een machinist kan een fout maken waardoor hij plotseling moet remmen of zelfs in botsing komt met een ander voertuig. Loopt u letsel op in de trein, dan kunnen wij u helpen bij het regelen van een schadevergoeding.
Lees meer over treinongelukken of neem contact op.

Tractor ongeluk

Zowel voor bestuurders van tractors als weggebruikers die in botsing zijn gekomen met een tractor regelen wij een schadevergoeding. Letsel opgelopen bij het ongeluk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor gratis juridische bijstand.
Lees meer over ongelukken met een tractor of neem voor al uw vragen contact met ons op.

Vertel je verhaal via Whatsapp