Gratis juridische bijstand & advies

Fietsongeluk

Als fietser aangereden? Een fietsongeluk gehad? Heeft u letselschade? Wij regelen gratis een schadevergoeding zonder dat het u moeite kost. Neem vandaag nog contact met ons op voor gratis, professionele juridische hulp.

Fietsongeluk met auto

Bent u als fietser aangereden door een auto?  Dan is de kans erg groot dat al uw schade vergoed wordt. Bij een verkeersongeval tussen een fietser en een auto is de fietser door de wet beschermd. Als fietser krijg je minimaal de helft van de opgelopen schade vergoed. Niet alleen medische kosten moeten trouwens vergoed worden. U krijgt ook een vergoeding voor als u een periode niet naar het werk of naar school kunt, als u schade hebt aan de fiets of angst hebt om aan het verkeer deel te nemen. Fidelis regelt altijd de hoogst mogelijke schadevergoeding voor u, helemaal gratis.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Fietsongeluk met andere fietser

Als fietser aangereden door of een botsing gehad met een andere fietser? Voor alle opgelopen schade kunt u gewoon een schadevergoeding krijgen. Daarbij is belangrijk wie schuldig is aan het ongeval. Dat is namelijk degene die de schadevergoeding moet betalen. Als die persoon een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) heeft, dan betaalt de verzekeringsmaatschappij. Soms is niet helemaal duidelijk wie precies schuld heeft aan het ongeluk. Wij helpen om dat uit te zoeken. Bespaar u de moeite en schakel ons gratis in.

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele hulp.

Fietsongeluk met voetganger

Bij een ongeluk tussen een fietser en een voetganger gelden geen speciale regels. Degene die schuld heeft, moet de schadevergoeding betalen. Of zijn/haar verzekeraar, mocht die persoon een AVP-verzekering hebben. Dus bent u als fietser gevallen doordat een voetganger niet goed uitkeek? Of bent u misschien geraakt door een skateboarder? Dan moet daar gewoon een schadevergoeding voor komen. Die regelen wij voor u, helemaal gratis.

Gratis hulp bij het regelen van een schadevergoeding? Neem direct contact met ons op!

Fietsongeluk met motorvoertuig

Motorvoertuigen zijn voertuigen die op de weg rijden en daarbij worden aangedreven door een motor. Denk dus aan auto’s, scooters, vrachtwagens, tractoren, etc. Als fietser aangereden door een motorvoertuig? Dan geldt dezelfde wet als wanneer u door een auto bent aangereden. Kijk hierboven of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Vertel je verhaal via Whatsapp