Gratis juridische bijstand & advies

Voetganger ongeluk

Heeft u als voetganger een ongeluk gehad? Bent u aangereden door auto, fiets of ander voertuig? Wij regelen helemaal gratis een schadevergoeding!
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aangereden door auto

Als je door een auto wordt aangereden krijg je in ieder geval de helft van je schade vergoed. Zelfs als je zelf schuld aan het ongeluk hebt. Een aanrijding loopt voor een voetganger meestal slechter af dan voor een automobilist. Daarom is er een speciale wet, artikel 185 wvw, die voetgangers beschermt bij een verkeersongeluk.

Heeft de chauffeur van de auto alle schuld aan het ongeval, dan krijg je een volledige schadevergoeding. U kunt geld krijgen voor meer medische kosten, dagen dat u niet heeft kunnen werken, kledingschade en alle andere kosten die u gemaakt heeft door het ongeval. Fidelis Letselschade regelt die schadevergoeding helemaal gratis.

Juridische hulp op maat? Neem dan contact met ons op.

Ongeluk voetganger met fietser

Als voetganger aangereden door een fietser? Dan kijken we naar wie schuld heeft aan het ongeluk. Het is mogelijk dat de voetganger en de fietser allebei schuld hebben. Wij kijken dan naar hoeveel schuld beide partijen hebben. Het kan best lastig zijn om te bepalen wie nou de meeste schuld heeft. Laat ons dat voor u doen. Wij doen alles helemaal gratis en u zit nooit ergens aan vast.

Benieuwd? Wilt u ook een schadevergoeding voor uw ongeluk? Neem dan contact op met Fidelis Letselschade.

Voetganger en andere motorvoertuigen

Heeft u een ongeluk gehad met een bus, vrachtwagen of ander voertuig met een motor? Dan gelden vaak dezelfde regels als bij een ongeluk met een auto.
Meer informatie vindt u op onze pagina over motorvoertuigen.

Of neem gratis contact met ons op voor juridische hulp op maat

 

Vertel je verhaal via Whatsapp