Gratis juridische bijstand & advies

Smartengeld afgerond

 

U heeft recht op minimaal: {U heeft recht op minimaal: (Prijs):39.2}

Het bovenstaande bedrag is een schatting van het bedrag waar u recht op kunt hebben. De hoogte van de smartengeldvergoeding is namelijk afhankelijk van een groot aantal zaken, die per persoon verschillen. Voorbeelden zijn de ernst en duur van uw klachten en of u onder medische behandeling heeft gestaan of niet.

Omdat elke zaak anders is en wij u zo goed mogelijk willen adviseren over uw schadevergoeding nemen wij graag telefonisch contact met u op. Hulp bij letselschade is voor u als slachtoffer altijd gratis en vrijblijvend!

Indien aansprakelijk (deels) erkend is door de wederpartij, dan kan Fidelis Letselschade voor u beginnen met het verhalen van uw schade De uiteindelijke hoogte van de smartengeldvergoeding is pas te bepalen bij een medische eindsituatie. Dit is het geval wanneer u helemaal hersteld bent of dat u op een punt bent aangekomen dat uw klachten niet meer vooruit of achteruit gaan.

Fidelis Letselschade zet zich maximaal in om er voor u uit te halen waar u recht op hebt!

U ontvangt een bevestigingsmail, controleer eventueel uw spambox.

WAT IS LETSELSCHADE?

Als u door toedoen van een ander letsel oploopt, spreken we van letselschade. Er wordt daarbij geen onderscheid gemaakt tussen lichamelijk en geestelijk letsel. Beide vormen van letselschade kunnen in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet er een schadeclaim worden ingediend en daarvoor moeten we eerst uitgebreid uw letselschade berekenen. Dat kan eenvoudig met onze letselschadetest. U kunt onze test vinden onderaan deze pagina.

Vertel je verhaal via Whatsapp