Gratis juridische bijstand & advies

Amputatie

Heeft u of een bekende een lichaamsdeel verloren als gevolg van een ongeluk? Wil u daar een eerlijke schadevergoeding voor hebben? Wij regelen helemaal gratis dat alle nadelige gevolgen van de amputatie vergoed worden. Fidelis heeft voor meerdere mensen waarvan een lichaamsdeel moest worden geamputeerd een schadevergoeding geregeld. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen wat wij voor u kunnen doen.

Onze gratis hulp bij amputatie

Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we ons verdiepen in de zaak. We komen waar dan ook op bezoek en praten samen over wat er precies is gebeurd. Onze expert brengt in kaart hoeveel schade u heeft opgelopen door het ongeluk. De schade bestaat uit alle negatieve gevolgen van het ongeluk. De volgende stap is het regelen van de schadevergoeding. Die krijgen wij van de verzekeraar van degene die aansprakelijk is voor het ongeluk.

Meer weten over de aansprakelijkheid in uw ongeval? Bel of mail ons vrijblijvend.

Gevolgen van amputatie na een ongeluk

Amputatie van een lichaamsdeel kan nodig zijn als het zeer ernstig beschadigd is door een ongeluk. Ook kan het zijn dat er in het ziekenhuis iets mis is gegaan en dat er daardoor geamputeerd moest worden. We spreken dan van een medische fout. Waar de oorzaak ook ligt, een amputatie heeft vervelende gevolgen voor uw leven. Het kan voorkomen dat u niet meer goed kunt werken of een opleiding niet meer kunt voltooien. Ook is er wellicht hulp in het huishouden of aanvullende medische zorg nodig. Al die negatieve gevolgen moeten vergoed worden. De schadevergoeding regelen wij voor u. Helemaal gratis.

Contact met Fidelis

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen kan telefonisch, via 0592 – 76 91 37, via een mail naar d.guit@fidelisletselschade.nl of via een van de contactformulieren op deze website.

Vertel je verhaal via Whatsapp