Gratis juridische bijstand & advies

Scooterongeluk

Scooterongeluk gehad? Letselschade opgelopen? Wij zorgen ervoor dat u gratis de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie of gratis juridische hulp op maat.

Scooterongeluk: waar heb ik recht op?

Bij een scooterongeluk heb je vaak recht op een schadevergoeding. Schakel ons in en wij zoeken voor u uit wie schuld heeft aan het ongeval en hoeveel geld u krijgt. Bent u aangereden door een auto of een ander motorvoertuig terwijl u zich aan alle regels hield? Dan is de kans groot dat u alle schade vergoed krijgt. Niet alleen voor de hand liggende kosten zoals schade aan de scooter en medische kosten moeten vergoed worden. Ook voor gemiste werkdagen of schooldagen, hulp in het huishouden of angst voor het verkeer kunt u bijvoorbeeld een schadevergoeding krijgen.

Meer informatie of gebruikmaken van onze gratis hulp? Neem dan contact op!

Scooterongeluk fietser of voetganger

Heeft u als scooterrijder een ongeluk gehad met een fietser op voetganger? Heeft u daarbij letsel opgelopen? Dan kunnen wij u gratis helpen om een schadevergoeding te krijgen. Belangrijk is wie er schuld aan het ongeluk heeft. Is er door een fietser of voetganger een fout gemaakt waardoor u een ongeval heeft gehad, dan kan u waarschijnlijk een schadevergoeding krijgen. Ieder ongeluk is anders en graag geven wij u advies op maat.

Neem voor gratis juridische hulp en advies contact met ons op.

Scooterongeluk: onbekende dader

Is de dader van het ongeval doorgereden of heeft hij/zij geen gegevens achtergelaten? Dan kunt u alsnog een schadevergoeding krijgen. Het Waarborgfonds voor Motorverkeer is een organisatie die ervoor zorgt dat slachtoffers niet de dupe zijn van een dader die doorrijdt. Het fonds keert een schadevergoeding uit aan het slachtoffer en gaat vervolgens zelf op zoek naar de dader. Een paar zaken zijn belangrijk voor het Waarborgfonds:

  • Heeft u aangifte gedaan bij de politie?
  • Zijn er mensen getuige geweest van het ongeluk?
  • Heeft u bewijs dat het ongeluk is veroorzaakt door een ander motorvoertuig?

Wij helpen gratis wanneer de dader onbekend is. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vertel je verhaal via Whatsapp