Gratis juridische bijstand & advies

Vrachtwagen-ongeluk

Vrachtwagen-ongeluk gehad? Als chauffeur van de vrachtwagen of als andere weggebruiker? Wij regelen gratis een schadevergoeding voor u. Blijf niet langer met de kosten zitten en neem vandaag nog contact op!

Voor chauffeurs

Voor chauffeurs die een vrachtwagen-ongeluk hebben gehad gelden dezelfde regels als voor alle andere motorvoertuigen: wie schuld heeft, moet een schadevergoeding betalen. Doordat bezitters van motorvoertuigen verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) moeten hebben, betaalt de verzekeraar de schadevergoeding.

Is er sprake van (gedeeltelijke) eigen schuld, dan kunt u alsnog een schadevergoeding krijgen. Wij gaan dan voor u uitzoeken of u een kwart, de helft of misschien wel driekwart van uw letselschade vergoed kunt krijgen.

Meer weten of onze gratis hulp inschakelen? Neem dan contact op.

Bedrijfsongeval

Als vrachtwagenchauffeur ben je tijdens het rijden aan het werk. Krijgt u een ongeval, dan zou uw werkgever daar aansprakelijk voor kunnen zijn. De werkgever dient namelijk een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) af te sluiten. Heeft hij of zij deze verzekering niet, dan kan uw ongeluk onder de noemer bedrijfsongeval vallen. De werkgever betaalt dan de schadevergoeding.

Lees meer over een bedrijfsongeval of neem voor meer informatie of gratis juridische hulp contact op.

Vrachtwagen-ongeluk als fietser/voetganger

Heeft u een fietsongeluk met een vrachtwagen gehad? Of bent u als voetganger aangereden door een vrachtwagen? Dan krijgt u in ieder geval de helft van uw letselschade vergoed. Een fietser en een voetganger gelden namelijk voor de wet als zwakkere verkeersdeelnemers dan vrachtwagens.

Lees meer over uw recht bij een fietsongeluk of een ongeluk als voetganger

Vrachtwagen-ongeluk als automobilist

Heeft u als automobilist een ongeval gehad met een vrachtwagen? Dan kan u recht hebben op een schadevergoeding. Dat hangt af van wie er schuld heeft aan het ongeluk. Hebben beide partijen schuld? Dan kunt u alsnog schadevergoeding krijgen.

Lees meer over uw recht bij een auto-ongeluk.

Vertel je verhaal via Whatsapp