Gratis juridische bijstand & advies

Treinongeluk

Heeft u een treinongeluk gehad? Heeft u bij het plotselinge remmen of door een botsing letsel opgelopen? Ons letselschadebureau zoekt uit wie er aansprakelijk is en regelt gratis een schadevergoeding.

Voor meer informatie of onze gratis juridische hulp kunt u contact opnemen.

Treinongeluk en letselschade

Er zijn verschillende manier waarop u letsel kunt oplopen bij een treinongeluk. Een machinist kan een fout maken waardoor hij plotseling moet remmen of zelfs in botsing komt met een ander voertuig. Vaak voorkomend letsel is een whiplash, waarbij u veel last kunt krijgen van uw nek, rug en schouders. In principe is bij een treinongeluk de de vervoerder aansprakelijk. (De verzekeraar van) de vervoerder moet dan de schadevergoeding betalen.

Wat doen wij?

Fidelis Letselschade zoekt kosteloos voor u uit of u recht heeft op een schadevergoeding. Wij maken persoonlijk kennis met u en uw zaak door middel van een bezoek aan huis of een andere locatie naar uw keuze. Onze expert stelt de vervoersmaatschappij aansprakelijk en berekent aan de hand van uw letselschade hoe hoog de schadevergoeding moet zijn.

Wat krijg ik vergoed?

Dat is totaal afhankelijk van het ongeval en de schade die u daarbij heeft opgelopen. Kort gezegd krijgt u alle nadelige gevolgen van het ongeluk vergoed. Dat kunnen medische kosten en schade aan bezittingen zijn, maar ook zaken als een periode niet kunnen werken of gedwongen gebruik moeten maken van ander vervoer. Ook krijgt u meestal smartengeld. Neem voor een indicatie van de schadevergoeding of het inschakelen van onze gratis hulp contact met ons op.

Vertel je verhaal via Whatsapp