Gratis juridische bijstand & advies

Tractorongeluk

Heeft u een tractor ongeluk gehad en daarbij letsel opgelopen? Was u bestuurder van de tractor of bent u juist met een landbouwvoertuig in botsing gekomen? In alle gevallen kunnen wij u gratis helpen bij het regelen van een eerlijke schadevergoeding. Neem daarvoor gerust contact met ons op

Tractor ongeluk: waar heb ik recht op?

Dat is afhankelijk van de omstandigheden van het ongeluk. De schuldvraag is hierbij van belang. Heeft u zelf geen schuld aan het ongeluk, dan moet u in principe alle door het ongeluk geleden schade vergoed krijgen. Hieronder vallen niet enkel de medische kosten die u vanwege het letsel heeft moeten maken. Denk ook aan misgelopen inkomsten, studievertraging en smartengeld. Wij helpen u bij het claimen van de schadevergoeding, dat doen wij altijd helemaal gratis.

Gedeeltelijk eigen schuld

Ook bij (gedeeltelijk) eigen schuld kunt u een schadevergoeding krijgen. Fietsers en voetgangers krijgen altijd vijftig procent van de schade vergoed, al hebben zij zelf schuld aan het tractor ongeluk. Zij worden door de wet beschermd.
Heeft u als bestuurder van een motorvoertuig een fout gemaakt, maar is ook de andere weggebruiker deels schuldig, dan kunnen wij u alsnog helpen bij het regelen van een gedeeltelijke schadevergoeding. Hoe dit precies werkt leggen wij graag uit. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Tractor ongeluk: wat doen wij?

Het claimen van een schadevergoeding en het regelen van uw letselschade is een hele klus. Een klus die wij u helemaal gratis uit handen nemen. Daarbij hanteren we een stappenplan.
Neemt u contact met ons op, dan kijken we samen met u vrijblijvend naar wat er gebeurd is en of u op basis van het ongeluk in aanmerking komt voor een schadevergoeding.
Is dit het geval, dan stellen we de veroorzaker van het ongeluk aansprakelijk via de verzekeringsmaatschappij van deze persoon. We komen waar dan ook in Nederland bij u langs om alle schade goed in kaart te brengen. Zo kunnen we de hoogte van uw schadevergoeding berekenen. We dienen een door u goedgekeurd voorstel in bij de verzekeringsmaatschappij, die uiteindelijk de schadevergoeding zal moeten uitbetalen.

Vertel je verhaal via Whatsapp